Jag fann de jag sökte efter,

De där pirret i magen som vi ständigt söker och när vi väl får det blir vi livrädda..
De gjorde mig glad, nervös, chockad, lite yr och kanske även en gnutta illamående. Många känslor på samma gång. Man vill aldrig att de ska sluta även fast man inte kan hantera det. 
 
Känslan när läpparna börjar bli svullna när de har mötts någon annans läppar för mycket. Eller kan de bli för mycket? De blir iaf svullna och de är som att läpparna rodnar. De är ju rätt mysigt men roligt om man tänker efter. Hur två personer kan dras så till varandra. Som magneter!! 
 
Fast det töliga är när människor är som magneter som möts mot fel sida, ni vet när de stöter ifrån varandra. De är nog bland de värsta jag vet. + + sidan mot varandra eller - -  mot varandra. Ni förstår va jag menar va? En del personer kommer man helt enkelt inte överrrens med och kan inte förstå sig på den. Och så är det bara.  Men nu vill jag inte avsluta detta inlägg värsta tragiskt när jag började så gulligt, fint och fridfullt.
 
Mera kärlek! 
Jag trodde aldrig på detta och jag är nog inte ensam om att inte tro på det men jag tror jag börja ändra min uppfattning nu. 
 
Men glöm inte att man ska aldrig hoppas för mycket, aldrig ta någon för givet, lär er lita på människor och var glada! 
 
xoxo


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0