-

A whole new world,

Min helg.. haha min helg vare ja. Vet inte om jag ska skratta eller gråta.
Jag tänkte inte att denna blogg skulle vara som alla andras men ni kanske är nyfikna på om jag stötte på min livskärlek?
 
Svar: Njaaa. Inte direkt men fick vara med om massa annat trevligt och otrevligt!
 
Det blev en nykter helg! Inge tempel utan jag tillbringa min tid tillsammans med gammalt och nytt folk! 

Fredagen: Shoppinghjälp åt en killkompis! Stötte på värmlands skönaste försäljare. Stötte även på världens skönaste 11 åring som langa ett blondin skämt som lät såhär : " va äre för skillnad mellan en dammsugare och en blondin? - Dammsugaren måste man sätta på för att den ska suga. " Hahaha åh jag grät av skratt kan jag lova. Träffade även nytt folk i stan den kvällen och va även lite psykolog till mitt ex och min bästa killkompis. Gav dom rådet att aldrig blanda sig in i fruntimmer världen. Sorry brudar, men en del utav er är bra jävla körkade faktiskt. Fick inte sängro förrän kl 5 på möran den kvällen. 

Lördagen: Vaknade halv 3 på dagen.. Låg i sängen hela eftermiddan tills jag drog ut och träffade lite fler människor. Åkte sedan till Grums på kvällen och där fick jag ringa polisen för å hämta en brud som hade blivit misshandlad. Killen som hade misshandlat henne åkte på samma buss som jag denna dag och jag va ap rädd att han skulle känna igen mig på bussen så fick lov å be nån komma å hämta mig på station så jag fick behålla mitt liv ett tag till iallafall!  Somnade runt 3 den kvällen.

Idag: Skulle åka hem tidigt men slutade med att Linnea behövde min hjälp.. Va gav jag mig in på? Kan säga att jag va trevlig från kl 13-15:30 idag. Jag fick ansiktsmåla små barn, de blev blandannat priater, kaniner, prinsessor, katter, hundar m.m. Myyycket ansträngade! 
 
Nu har jag kommit hem och slagit mig till ro. Väntade 3 överraskningar på mig här hemma. 
1. Tv kanaler
2. Rök bänk utanför stugan
3. Kamera stativ

Tråkigt bara att jag har nyss packat 3 proppfulla väskor för att jag ska bo i stan i 7 veckor nu eftersom jag har praktik i Karlstad på Ikea. 
Kan inte mer än tycka att det har vart en händelserik helg!

Så därför vill jag säga detta: 
Var dig själv. Du är älskad för den du är. Finns alltid nån som tycker om dig. Tjejer, sluta va sånna jäkla trötta människor och ge fan i era fjollerier. Dela med er utav era tankar och gör inte om samma misstag.. Försök undvika trubbel förfan. De skadar inte bara er utan även människor runt om er utan att ni märker det. Killar: gefan och slå tjejer och säg elaka saker. Ge brudarna lite space och mjuka upp dom. Tex massage ;) De fick fanimej jag i helgen! Förstått att de finns endå en del goa killar på denna jord. Så vi tjejer ska sluta kasta alla killar över samma kant! 
 
Hoppas ni har haft en bra helg! De har iaf jag och jag äääälskar att träffa nya människor! Ta och gör det ni också om ni är lite less på eran umgänges krets. Det kan vara nyttigt! Se,höra och lära sig andra saker utav andra nya människor än att bara vara med om samma gamla visa. Ge er ut i väääärlden.

jaja, nu låter det ju nästan som jag är i mitt egna lilla sagoland å är på snöret. Men jag är bara lite sliten så borde sluta skriva nu och krypa ner under täcket! 

xoxo

-

Face the truth,

 
Jag har både bra och mindre bra känningar inför denna helg. Känns som krogen ropar mitt namn! (Dricker nästan aldrig alkohol) Så krogen kanske det blir på lördag! Vem vet, kanske stöter på min livs kärlek där! Ska även tillbringa helgen med en underbar liten prick. Så vi får se vad vi hittar på för bus. De blir nästan aldrig riktigt vad vi har tänkt oss. Vem vet, kanske stöter på min livs kärlek i den lilla byn istället ? Fast nej..De tror jag inte (ni som bor i dalarna, man kan säga att jag ska till orsa.. då fattar ni va jag pratar om.. INGE BRA STÄLLE). 

När vi ändå är inne och pratar om Orsa. Eftersom jag har tillbringat mycket utav min ungdom där pga pojkvän.. Så vet jag en hel del. Och det är INGEN bra by.. Fyfarao vilket dräggställe. Och det senaste om forshaga är att polisen har haffat ganska många ungdomar som röker hash och fipplar med andra grejer.. Så min mamma hade läst detta i tidningen. Om att polisen har tagit ungdomar och föräldrar har kastat ut sina barn från sina hem osv. Vet inte riktigt vad de har stått och sagt. Men då var det så här:

Min mamma hade alltså läst dessa nyheter och jag tillbringar mycket utav min tid i forshaga. Så mamma kom in i min stuga..Lägger sig i min säng.. Kollar mig djupt in i ögonen.. Och frågar: 
-Sara, Är det nånting du vill berätta för mig?
Jag tänker så att det knakar, och jag hörde på hennes röst, hennes ställning,hennes ögon som försökte läsa mina ögon men jag kunde verkligen inte förstå vad hon var ute efter att få höra. Tillslut berätta hon om vad hon hade läst.. 
Herre. De va länge sedan jag skratta så mycket. Min egna mamma trodde alltså att jag sitter och röker på!? Jadu mor.. Int fan super jag, jag jobbar, jag sköter mig i skolan och har toppen betyg, okej.. visst så röker jag men de är vanliga ciggaretter inte hash. Så de ska hon va glad för, sa jag. Haha Men jag uppskattar att min mamma iallafall bryr sig om mig ibland! Och att hon inte skulle kasta ut mig på gatan informerade hon mig om ifall jag gjorde något sånt. Ja ,men vilken lättnad mor. Jaja strunt samma. Jag tyckte iaf det var ganska kul! 
Hon borde ha vart mer orolig över sånt när jag bodde i dalarna kan man tycka! Vilket dret ställe. De blir nog fanimej bara värre och värre! 
 
Men ska ej klaga på mora. Mora va kung i somras även fast jag var sjuk heela sommaren och låg i lunginflammation och spräckta revben! Peace and love va fan det bästa jag har vart med om på fan 4 år tror jag.
 
Så vi får se va denna helg bjur på. Jag är nästan nervös över vad som kan hända. Jag har liksom bara legat hemma i kristinehamn i min lilla stuga i flera jävla helger på rad. 
 
Wish me luck! 
Sup och svälj trevlig helg!
 
xoxo
 

-

Making life easier,

 
Jag älskar när jag är på sånt här as gött skönt,strålande, busigt humör. Andra kanske tycker jag är as dryg och irreterande men mina kompisar glädjs med mig och åt mig så är det de ända jag bryr mig om. Det är så kul att få höra och vara med om när folk skrattar. Jag älskar skratt! Man vill själv skratta när någon skrattar, Glädjen har även en tendens till att smitta av sig. Ungefär som när folk gäspar, då gäspar alla på en rad efter varandra om man är några stycken nära varandra. 

Jag får sånna här damp dagar, damp minuter, damp timmar ibland då jag blir helt cp, sprallig och överlycklig. Och idag har det vart en sån dag och den har gjort så att min dag har gått så fort , enkelt och snabbt ! Bara för att man har vart glad, gjort andra glada som hjälper en att hålla humöret uppe och hålla i glädjen hela dagen! 

Bilden ovan får mig verkligen att le. Den är så jäkla super söt! Ungefär som mitt godis var, som jag visst har råkat äta upp nu hihi. Och nu blev jag plötsligt jättesömning, så sova lite middag på detta skulle inte sitta fel! De förtjänar jag idag, även fast jag råka skippa träningen idag.. hihi woupsie
 
Vad har du skrattat åt idag? Vem får dig att le? 
 
xoxo

-

Learn my lesson,

Idag mina små guldklimpar ska jag berätta en liten historia. 
Det var en gång en busig liten kort tjej i svart rakt hår som gick sista året på gymnasiet. En dag var hon så full utav glädje och energi så att på en lektion fick läraren ta bort hennes mobil, men då började den lilla busiga tjejen att fippla med allt annat som fanns nära till hands men tillslut så stod inte läraren ut och rensade hela den busiga tjejens bord så hon inte kunde göra någoting annat än att lyssna på vad den tråkiga läraren hade att berätta.. Samma dag under en annan lektion så räcker en annan lärare fram bibeln till den lilla busiga tjejen. Tjejen levde nästan lycklig i alla sina dagar for ever alone med 72 katter. Snipp snapp slut så va sagan slut.
 
Detta va nog de mest chockerande och roligaste som har hänt på länge. Har nog aldrig ens bläddrat i en bibel, knappt hållit i en.. Haha bra rolig händelse!  
 
Idag har jag vart en jävligt upptagen kvinna i mina bästa år så att jag har inget djup samtalsämne att bjuda på idag. Men jag vill ändå att du ska göra en sak nu.
 
Ta och fundera på en person som har gjort nånting bra för dig idag, gjort dig lycklig, eller vad som helst. Och säg tack till denna person, va glad att den finns i ditt liv och glöm inte och säg en fin komplimang! Det är huuur lätt som helst. Det kan va din pojkvän/flickvän, mamma,pappa, syster, bror, bästa vän, lärare, doktor, hund,katt,ponny vafan som helst. Träna på att vara snäll och tacksam för vad som finns i ditt liv! 
 
Nu får ni ursäkta mig men jag har fått min Iphone 4s 16G på posten idag :D iiiiiiiiiiiih 
Så jag måste fippla lite med den nu! 
Ha en underbar kväll! Ta och gå och lägg er nu och få en riktigt god skönhets sömn! 

xoxo

-

I choose happiness,

 
Vad har du gjort för nånting bra idag? Vad har du gjort för bra insatts? Vad gjorde dig lycklig idag?
Sluta tänk på hur dålig dina dagar har vart och försök tänk på de positiva. Så ta en funderare nu och svara i skallen på dessa frågor.
 
* Jag är iallafall jättestolt och nöjd över mig själv att jag ens tog mig ur sängen idag för det gjorde att jag gick till skolan och gjorde en viktig redovisning och fick närvaro!
*Jag har vart på körskolan och där gick det jättebra!
*Det som gjorde mig lycklig idag var att jag gick runt på stan med en underbar människa. Det slutade dock med att båda shoppade en hel del och jag tror jag fick med mig hem 4 kassar och flera hundralappar fattigare men skitsamma! Jag är så jävla nöjd över mina inköp, den goa fina lunchen vi hade tillsammans. Lite kvalitetstid sådär ! hehe
*Jag har även vart hemma hos min syster men där va jag inte så speciellt social eftersom jag råka somna på hennes soffa men jag var heeeelt utsliten ! Så jag tyckte jag förtjäna lite sömn och det hade hon såklart hänsyn till och det tycker jag var väldigt snällt!
*OCH de sista jag är jävligt stolt över mig själv denna dag är att jag var och träna innebandy ikväll! 
 
Så detta är alla mina positiva grejer som jag har gjort idag, en riktigt bra dag! Så med dessa bra saker täcker de över de dåliga sakerna som hände idag tex:
- Bruden som väckte mig imorse på 7 bussen (en timmas pendling) för och fråga om hon fick sitta på den tomma platsen bredvid mig, de va kanske lite onödigt gjort.. DE ÄR VÄL BARA OCH SÄTTA SIG OCH HÅLLA KÄFTEN(skrek jag i mitt huvudet) men jag log och sa javisst! 
- Regnet.. Kylan..

De har liksom vart en bra dag ändå! Annars brukar jag hacka upp mig på alla dessa små negativa saker och så är min dag åt helvete och jag ger upp allt hopp om det positiva och det bra som händer under min dag och jag är ganska säker på att jag inte är ensam om detta och självklart så har en bra och dåliga dagar. Men försök och tänk på vad du har gjort för bra idag och var stolt över dig själv. Så orkar du även med morgondagen ska du se!
 
xoxo
 
 

Cover LW

 

-

-

Have a little faith in me,

 
Folk som kommer fram till en och säger: Du ser ut att behöva en kram. Alltså kärlek till er! Jag har aldrig vart eller kommer aldrig vara en kram människa. Men vissa människor är ju för goa. Bra att de finns vissa människor som er, som kan läsa människor bra eller bara vill andras bästa. Ni vet att ni kan sprida värme och glädje, va rädd om den egenskapen.  
 
Hade lyckan och träffa och lära känna en sån här super go människa i Mora. Vi är egentligen två helt olika typer utav människor. Men vi klickade ändå så jävla bra och hon är en sån här as go människa som hellre tänker på andra människor än sig själv i första hand. Hon kan inte vara lycklig förrän hon har försökt å göra andra runt om sig lyckliga. Hon vill allas gott! 
Hon är sportnörd - Jag är lat
Hon är ljus i själen - Jag något mörkare 
Hon sprider glädje och positivenergi ifrån sig även fast hon har en "äckeldag" - När jag har äckeldag blir folk rädda för mig 
Hon bryr sig liksom om allt och alla - Jag oooorkar inte lägga ner så mycket energi som hon gör VARJE dag. 
Hon blir helt darrig av ryckten och hatar det - Jag tänker mer, vem fan bryr sig? Man vet vem man är, vad man har gjort och inte gjort osv. Ryckten är lika falska som människan som sprider dom. 
Hon skulle kunna skrika jag älskar dig till alla som står henne nära - Jag kan säga Jag äl.. sen tar det stopp!! 
Hon är populär och älskad - Folk vet knappt vem jag är, typ aha hon korta tjejen med mörkt hår, stor i käften? JA! De är jag de.
 
Ni märker skillnaderna! Detta va bara en bråkdel utav hur våra världar ser ut. Man ska väl aldrig jämföra sig med andra men detta var bara på skoj. Hon är verkligen saknad i mitt liv! Hon gjorde mina pissiga dagar till dom BÄSTA. Hon kan höra av sig helt random ibland och bara säga : Jag tänker på dig, du är bäst,jag älskar dig, va stark! Att dom orden kommer ifrån henne gör att jag tar åt mig. Jag vet inte varför men henne lyssnar jag på och blir glad utav. Typiskt en sån här människa som det lyser om, man blir glad även fast hon säger att man är knäpp!
 
Behandla folk så som du vill bli behandlad.

xoxo
 
 
 
 

Holymakarony

 
Men hallå, få inte panik nu! Få inte ångest!!
Det är ju faktiskt en ny vecka, en ny vecka med nya möjligheter.
En ny vecka där du får ta del utav människors liv, nya livserfarenheter och framförallt få nya minnen att ladda din hjärna och ditt hjärta med. 
 
xoxo

Tomorrow is gonna be better,

 
Denna helg har jag kännt mig som typ den ensammast människan i världen.
Problem solved, nästan iaf efter att jag hade gjort mig ca 10 koppar te och lyssnat på lite mumford and sons. Dock fick det mig även att känna mig ännu mer ensam när mina spotify timmar hade tagit slut och te vattnet gång på gång hade blivit fis ljummet. typiskt
 
Ibland är det riktigt skönt att vara ensam,vara för sig själv ett tag. Men de finns de stunderna, de dagarna som man verkligen behöver ha nån att prata med, nån att göra saker och ting med ( nej jag syfta inte bara på snuskerier),utan man gör nånting kul, göra nånting bara för att göra det, tex plocka svamp i detta höstväder och ha med sig lite kaffe och bara njuta av lite ledighet eller bara nån som fyller den tomma platsen i sängen. 
 
Denna helg hade det med andra ord inte suttit fel med lite sällskap. 

Mitt tips till er som känner likadant: 
Ta en fet smoke. Haha nej jag skoja..
Ta och gör lite te, eller varmoboy om du hellre föredrar det. Någon varmdryck som gör dig lugn iaf! Hitta en riktig mysfilt och kurra in dig i, tänd lite ljus (helst doft ljus) sätt dig och läs en bra bok eller kolla på en bra film ( obs!! INGE JÄVLA KÄRLEK,DRAMA,GRÅTFILM) Utan en bra, som inte får dig att känna dig så ensam. Utan att du dras med in i en annan värld utav historien som utspelar sig i boken eller filmen. Av drycken blir du varm i kroppen och utav ljusen känner du dig också varmare utav, du blir avslappnad och du känner ett litet hopp för framtiden, alltså du blir lite mer positivare till livet! 
Och du kan även trösta dig med att de är många som känner sig ensamma, så du är inte ensam utav att känna så! 

xoxo

And I will wait, I will wait for you,

 
En dag kommer jag,du,ni,vi finna lycka. 
En dag kan vara igår,idag,imorgon.
En dag då solen lyser även fast det regnar.
En dag som du aldrig kommer glömma.
En dag som du inte kan hantera alla glada känslor.

Men en dag kommer du även bli sårad.
Den dagen kan vara igår,idag eller imorgon. 
 
Vilken dag är din dag?
 
xoxo

-

What comes around goes around,

Jag har börjat tänka att saker händer för en orsak. Det ligger något bakom varför jag missa bussen tillexempel. Det ligger något bakom att det inte funka mellan mig och den killen jag träffade. Vi kanske hade den rätta relationen men i helt fel tillfälle eller så finns det helt enkelt någon annan där ute eller så är det inte rätt tillfälle för något förhållande. Det var en tid jag inte kom överrens med min bästa polare. De slutade med att vi inte prata med varandra på över ett år!? Men även de hände nog för en orsak. Vi utvecklades båda som människa under den perioden och i dagensläge är vi minst lika bra kompisar som vi var tidigare om inte bättre? Och det är jag fruktansvärt tacksam över. Jag älskar när folk växer upp, inser att de finns mer att se,mer att förstå,mer att utveckla och att personen öppnar sina ögon för engångskull. Ser allt med nya bättre ögon. 
 
En sak jag glömmer är de som vi vanliga människor ser som små saker som tex vi har mat på bordet, vi kan duscha när fan vi vill,hur länge vi vill,hur varmt vi vill, jag är tacksam över att jag fortfarande bor hemma (även fast jag i vissa stunder är hur jävla less på det som helst) men jag bor ändå inte på gatan och blivit utslängd utav mina föräldrar, jag har fått bra utbildning, jag halka in på ett bananskal in i arbetsvärlden sen jag var 15 år. Jag glömmer att vara tacksam över detta. Tacksam över små saker som är enooormt stora för ändra. 
 
Att man har mage till och klaga över små saker som tillexempel jag igår:
I våran familj äter vi middag tillsammans. Har vi alltid gjort och det är något jag kommer införa i min familj också för man lär sig mycket utav det. Jag har blivit bättre att lyssna på folk, argumentera, diskutera saker o ting bättre pga detta tror jag.. Iaf så hade Ricard (mammas man) stått ute å grillat en höstkväll i duggregn 8 grader. Åså är jag fruktansvärt jävla kräsen (något jag hatar men ej kan rå för) så jag blev sur över att de hade grillat ett kött som dom vet att jag och jonte (lillebror) inte äter för om vi tar en köttbit så äter vi typ 2/10 utav köttet för resten anser vi som senor och ben. (haha) Men vafan gör man så för? varför reagerar man på det sättet. Håll käften sara, stoppa maten i munnen och va glad att du inte svälter och för rota i soptunnor och hoppas på att du hittar nå potatis skal att slicka av å äta.  Trött jag blir på mig själv ibland. Då hade Ricard stått ute i kylan för att vi skulle få något som smaka bra istället för att stå inne i värmen och steka kött i en stekpanna..
 
Jag har ändå börjat tro att saker händer utav en orsak. Man ska inte lacka över små saker. Va glad för de man har och tänka positivt frammåt ( ja, jag sa nyss tänka positivt. haha folk som känner mig sitter nog och fnissar när jag skriver detta men GÖR DET DÅ). Jag bjuder på't. Va glad förfan. 
 
Du hade punka på din cykel idag när det dessutom spöregna för du skulle ta bussen till skolan så du kanske träffade en människa du inte sett på länge? fan vet jag. Men saker händer för att det ska bli bättre. Efter regn kommer sol sken, eller hur? Även fast det är svårt att tro på det i vissa stunder men så funkar det!
 
Så mitt krav till dig som läser detta. Ge en komplimang till nästa människa du stöter på, Säg något fint. Det gillar alla att höra! 
Jag tycker du är extrem jävla snygg på andra sidan skärmen även fast du kanske har en "fuldag" du har fått världens fulaste finne mellan ögonbryna,haha nej. Men att du kanske sitter där i mjukiskläder,gårdagens smink och är bakis så är du snygg för det! Fyfan vilken babe du är! Ta åt dig och säg tack. Ge fan och tänk ah men tack desamma. Säg bara tack och le !
 
xoxo
 
 

.

 

ROLIGT!

fuckt up right?

Har ni tänkt på att...man hjälper varandra att klä av sig innan man ska ha sex men efteråt klär man på sig själv.
(ändring på det!)
 
Har ni tänkt på att...under en genomsnittlig dag har du indirekt kommit i kontakt med 15 penisar, till exempel genom att ta i dörrhandtag. 
(rätt mysigt ändå!)
 
Har ni tänkt på att...under ett år sväljer du 14 insekter medan du sover.
 
Har ni tänkt på att...du tillbringar sex månader av ditt liv på toaletten. 
(fuck yeah)
 
Visste du att...om du bankar ditt huvud in i väggen gör du av med 150 kalorier i timman.
(alltså.. den som testar detta är ju bra slut i zkallen)
 
Visste du att...en kackerlacka kan leva i 9 dagar utan huvud innan den dör.
(hahah.)
 
Visste du att...några lejon parar sig över 50 gånger om dagen.
(De ligger fan i mig i..)
 
Visste du att...en struts öga är större än dennes hjärna.
(känner människor med samma problem)
 
Visste du att......det är omöjligt att nysa och titta samtidigt.
(testat.. de går ej..)
 
Visste du att....... din fot är lika lång som din underarm
(hahahh sjukt.)
 

-

Don't lose yourself,

Ibland känner jag att jag inte orkar lyssna på andras problem och bekymmer. Men de gör inte mig till någon självisk  människa. Jag tror att en del folk ser mig som någon elak hemsk människa som bara tänker på mig själv å aldrig bryr mig om någon annan och att jag bara tänker negativt och aldrig tacksam över nånting. Visst, till en viss del stämmer väl det men de är under sånna dagar på året som man känner sig som en påsebajs och de är inte många gånger om året. Å sånna dagar har de flesta människorna. Ni vet dom dagarna man inte ens orkar stå på bena. 
 
Jag är den jag är. De finns alltid någon som accepterar mig för den jag är, försöker jag tänka. Visst, jag har en sjuk jäkla attityd ibland men de finns orsaker till varför jag har det. Men jag har även mina ljusa stunder ibland. Jag vet dock själv att jag är annorlunda när jag tex jobbar,hemma, skolan, är själv eller med vänner. Men de flesta är nog så. Och det är inga stora förändringar utan man ändrar på hur man uppför sig, på vilket sätt man pratar med folk på osv. 
 
Jag har en tendens att störa mig på folk, de är fan ett handdikapp. Jag blir förbannad på hur folk tänker,säger och va de gör osv. Men jag försöker lära mig att tygla mig själv och bara ignorea när sådana tillfällen sker. Jag har även kommit underfun med att jag kommer bättre överrens med killar än tjejer. Tjejer är speciella. mycket speciella! Killar är också jävligt speciella men jag trivs bättre i deras sällskap! Så de gör alltså att jag har fler killkompisar än tjejkompisar. Och jag föredrar killkompisar!!
 
Men bara för att jag känner att jag kan säga exakt vad jag tycker och tänker de gör väl ändå inte mig till någon jäkla bitch? Jag har ju dock lärt mig på senare tid att vissa saker borde jag hålla för mig själv men jag tycker ändå att någon här i världen ska kunna göra det. De ska ju finnas några sånna också , inte sant? Jag råkar vara en utav dom. 
 
Vi människor är olika, vi tänker olika, vissa kan se saker o ting från olika synvinklar somliga kan inte, vissa kan förstå sig på andra människor bättre än andra, vi födds till dom vi är och var och en borde va nöjd över sig själv. Och försök för gud skull inte att vara någon annan, de blir såå fel! Du är faktiskt bra som den du är. 
 
Jag är nöjd för den jag är. Jag vet på sätt o vis hur jag fungerar. Jag vet att jag har positiva och negativa sidor. Jag gör fel lika mycket som andra gör fel. Alla gör misstag likaså jag. 
 
Jag tycker även man ska sluta att säga att ingen är perfekt. VI ÄR ALLA PERFEKTA. 
Varje sekund har vi chansen att förändra nånting. Varje dag är en ny dag. Igår var igår, idag är idag, imorgon är imorgon. Lev i nuet och var glad för den du är. 

xoxo
 
 
 

Expect less,

Här kommer en presentation om mig själv. 
 
Mitt namn är Sara Andersson. Min mamma kläckte ur mig den 11 Mars 1994. Jag är född och uppväxt i dalarnas hjärta, Mora. Jag flyttade till Kristinehamn tillsammans med min mamma,hennes man och min lillebror sommaren 2010. Går just nu tredje året på Nobelgymnasiet i Karlstad där jag går en linje inriktat tilll inredning/design. Jag har vart duktig i min ungdom och jobbat på kvällar,helger och lov sen jag gick 8:an på högstadiet. Jag har haft olika jobb inom restaurangbranschen.
 
Jag spelade fotboll och innebandy som barn/ungdom men slutade med det när jag flyttade till värmland. Jag försöker ta nya tag i träningen. Jag har ett intresse till att fotografera men även det har jag nästan slutat med. Mina dagar fylls ofta med film och musik istället.
 
Jag bor som sagt med min mamma som jag har gjort nästan hela mitt liv. När jag var liten bodde jag vissa helger hos en såkallad stödfamilj pga olika skäl och det är jag mycket tacksam för idag. Utan den otroliga familjen hade jag kanske vart annorlunda idag? Jag har två äldre systrar, den ena lever livet i USA och det glädjer mig så otroligt mycket att hon har det så jäkla bra där och att hon är lycklig! Den andra bor i Karlstad som jag kommer närmare allt mer och mer och det är jag tacksam över och hoppas att det håller i sig så. Jag har även en lillebror som jag tycker är riktigt tuff som har orkat stått ut med tre äldre systrar! Han bor jag fortfarande tillsammans med och sen vi flyttade till värmland har även vi fått en bättre relation till varandra och de tycker jag är riktigt kul! 
 
Jag har inte någon pojkvän utan lever singel livet som jag anser vara det bästa för mig just nu. Jag har det bra med mina två katter och hund! 
 
Jag har tidigare drivit en blogg men jag tappade intresset.. Jag tänkte ta nya tag nu och starta upp en ny. Jag kommer inte hålla mig till något speciellt tema eller ämne utan kommer nog skriva om allt och ingenting. Jag är dock fruktansvärt dålig på att skriva, stava och har sämst meningsuppbyggnader. Men vet ni vad? Jag bryr mig faktiskt inte! Vi kan säga att de är min speciella charm. Så ni får ta allt med en nypa salt. 
 
xoxo
RSS 2.0