Smile and be alive

Gå bara runt och le idag!
Folk kommer troligen tro att du är efterbliven men det är ju faktiskt helg nu !!
LE ! De förlänger livet säger vi. Choklad förlänger livet också hihi

Xoxo

-

Fucking nightmare,

Nu ska jag bjuda på ett litet roande inlägg.
Jag är den människan som ska sova själv i minst en 120 säng för jag gör ALLT i sömnen. Då menar jag fan allt. Jag kan gå i sömnen, prata i sömnen, gnissla tänder, små snarka osv. 

En gång i mitt liv sov jag väldigt mycket med en kille jag gillade. Vi delade täcke, skeda, höll om varandra och hade inte den ställningen då vi sov rygg mot rygg mot varandra( som jag annars föredrar) men denna kille blev det liksom bra med, vill helst ha eget täcke också men de funkade awesome med denna kille ändå. Sen var det engång när jag skulle sova i en 120 säng tillsammans med Linnea och jag var van med att sova varje natt med denna kille.... Jag vaknade av att jag inte hade nå täcke på mig och trodde att killen hade tagit det. Så jag tänkte va lite go och smeka lite vid ryggen och magen och försöka ta lite täcke men gav inte efter. Så jag börja smeka lite på rumpan med min arm slängdes bort.. Jag bara jaha.. jag får väl ta och smeka lite där fram då heheh, de fanns tog inge å grepptag i där och insåg genast att detta va ingen kille och mitt täcke låg på golvet vid fötterna... woupsie 
Linnea har nog aldrig gillat när jag sover tror jag, hon har fått hört och sett ett och annat.. 
 
En annan natt skulle jag sova för första gången hos en kille, då ska man ju va lite mysig vettni, va lite go osv. Man ska inte börja med " vända ryggen " metoden utav skeda och svettas floder ah ni vet... Jag råkade dock armbåga han i pannan, prata i sömnen och knäna han i ryggen, inte bara en gång heller.. alltså pinsamt. man får ju behärska sig litegrann? 
 
En morgon sa min lillebror massa killnamn å fråga vilka dessa var.. Då hade jag såklart snackat i sömnen om ett dussin killar och sagt kanske lite olämpligt också,rätt pinsamt de med men vi är ganska öppen familj å vi skämtar nästan om allt. 
 
Nu i veckan vakna jag utav att jag först stod i syrrans vardagsrum i bara trosor..
Vaknade sedan av att jag satt på soffkanten 
och sen när mitt alarm ringde så vakna jag utav att mitt täcke låg på vardagsrums bordet, ena kudden va slängd mot balkong dörren och den andra låg nere vid fötterna..

Med andra ord äre bäst att jag sover själv, låst dörr osv..
 
xoxo

-

-

-

 
Den veckan i månaden alla brudar har. 
Tragiskt för de brudarna som har pms en vecka innan, när de väl får sylt i skreve så har de sånna smärtor och planer måste ställas in och moffar i sig godis och skräpmat och får slutningen finnar i hela ansiktet och blir även irrterande den vecka, PLUS pms en vecka när det är över. Slutligen har det bara en vecka kvar den månaden till och vara normala.. Eller ja.. "normala". Lider med dessa brudar som har det så träligt! 

Jag åt tidigare ett p-piller som hette cerazette. Hade nog inte mens på 4-5 år då jag åt dom. HUR JÄVLA UNDERBART SOM HELST! Har dock nyligen fått byta p-piller så får tyvärr mens som alla andra brudar dock bara 1-3 dagar istället för 7 dagars som jag hade när jag va liten innan jag börja med p-piller. Började dock med sånt knaprande när ja va 13 år? haha. Tragiskt, jag vet.
 
SÅ ANVÄND KONDOM FÖRFAN. 
Mycket bättre för hälsa,kropp,miljö osv. hihi

fyfan vilket mysigt ämne å ta upp. Hoppas inte nån äter nånting när de läser detta. Fyfan.. Sylt i skreve lät iaf lite mildare tycker jag!
 
xoxo

Keep my heart next to yours,

Just nu bor jag hos min syster i Karlstad pga att jag har praktik i Karlstad och börjar kl 7 på morgonen. Om jag hade bott hemma i Kristinehamn hade jag fått gå upp kl 4 på morgonen pga pendling så därför har inte jag träffat min mor på ett tag. 
 
Idag kom hon och hämtade mig i skolan (då jag har inviduella val på måndagar så därför ingen praktik). Jag tror inte ens det han ta 20 min innan mamma fråga:
- Okej Sara.. Vad heter han?
Hahaha alltså vaaaaa? 
- Jag är trotts allt din mor, jag känner dig! 

Det bandet mellan mor och dotter tycker jag alla förtjänar. Eller mellan far och dotter.(men de har jag tyvärr ingen aning om hur de fungerar) Föräldrar som bryr sig om sina barn, föräldrar som kan läsa ens barn, barn som litar på sina föräldrar, barn som uppskattar att ens föräldrar vill vara med i matchen och veta vad som händer och sker (dock inte allt för mycket men ni förstår va jag menar). Bandet mellan föräldrar och barn tycker jag är viktigt! Jag vet att det är många som saknar just det bandet och tycker det är riktigt sorgligt. Jag har iaf det bandet med min mamma och det gillar jag! 
 
Innan jag fyllde 18 år så visste min mamma att jag rökte. Hon gillade det inte och sa det till mig gång på gång men det är såklart mitt val. Jag tyckte att de va bättre att jag berätta för mamma när jag skulle dricka alkohol istället för att ljuga om det IFALL någonting skulle hända och genom att jag berätta för henne så fick vi bättre förtroende för varandra. Men hon gillade inte detta heller och berätta tydligt att hon aldrig kommer köpa ut alkohol åt mig eller bjuda mig och det förstår jag! 
 
Jag tycker det är fruktansvärt tråkigt för barn/ungdomar som har föräldrar som inte bryr sig om sitt barn, som köper ut när det är olagligt egentligen, visst ifall föräldern köper ut en måttlig mängd för att veta vad sitt barn dricker så den inte dricker tex hembränt.Men föräldrar som inte bryr sig ett dugg, inte ringer och kollar läget under kvällen med sitt barn.. Jag tycker det är lite tragiskt.

Dock tycker jag inte att föräldrar ska lägga sig i för mycket i ens liv för vi har ju en tendens och vilja styra och ställa själva när man har kommit till en viss ålder/mognad, att man klarar sig på egen hand och följer sina egna order och inte någon annans. JAG KAN SJÄLV typ ! Tror ni förstår vad jag menar. 
 
Så om vi åter igen tar upp det här med att mor min kunde läsa av mig så bra, när jag inte har sett henne på länge så kunde hon läsa mig på max 20 min. De gjorde mig paff ! 
 
 
Jag vet iallafall vad jag kommer införa i min familj om jag nu kommer skaffa någon som jag ytters är tveksam på, men om jag får för mig det så ska jag införa att man ska säga "jag älskar dig". För det är viktigt! Jag kan knappt säga det till familj,vänner eller om jag har pojkvän. En pojkvän har jag kunna sagt det till och menat det med hela mitt hjärta. Men annars har det kännts så otroligt fel pga att jag inte är van med det. Det är sånt fruktansvärt starkt ord för mig. Skriva det är enklare, men stå där öga mot öga och säga de tre orden. Jag blir liksom kallsvettig, illamående, slumrar fram det eller leker bort det eller bara säger det utan att ha någon känsla i betoningen när jag säger det. Tragiskt, jag vet! 
 
Så för guds skull människor. Börja säg jag älskar dig. Inte överdriva som sånna här små brudar (fjortisar) som springar fram och kramar varandra och skriker med sina pepiga röster och pussar varandra på munnen som små lebbor och skriker jag älskar diiiiiiiiiig mitt SÄPÄ. Ah ni vet det där. Fan alltså..
 
Man ska mena det och kännas rätt när man säger det, orden ska ha en känsla. 
Ni vet folk som sjunger, folk som inte sjunger med känslor låter ju förjävliga, folk som sjunger med hela sin kropp, känslor och hjärtat. De är ju förbannat jävla sköna. Hajjar ni? hihi
 
tack och bock för mig. 
 
xoxo
 
 

-

Jag fann de jag sökte efter,

De där pirret i magen som vi ständigt söker och när vi väl får det blir vi livrädda..
De gjorde mig glad, nervös, chockad, lite yr och kanske även en gnutta illamående. Många känslor på samma gång. Man vill aldrig att de ska sluta även fast man inte kan hantera det. 
 
Känslan när läpparna börjar bli svullna när de har mötts någon annans läppar för mycket. Eller kan de bli för mycket? De blir iaf svullna och de är som att läpparna rodnar. De är ju rätt mysigt men roligt om man tänker efter. Hur två personer kan dras så till varandra. Som magneter!! 
 
Fast det töliga är när människor är som magneter som möts mot fel sida, ni vet när de stöter ifrån varandra. De är nog bland de värsta jag vet. + + sidan mot varandra eller - -  mot varandra. Ni förstår va jag menar va? En del personer kommer man helt enkelt inte överrrens med och kan inte förstå sig på den. Och så är det bara.  Men nu vill jag inte avsluta detta inlägg värsta tragiskt när jag började så gulligt, fint och fridfullt.
 
Mera kärlek! 
Jag trodde aldrig på detta och jag är nog inte ensam om att inte tro på det men jag tror jag börja ändra min uppfattning nu. 
 
Men glöm inte att man ska aldrig hoppas för mycket, aldrig ta någon för givet, lär er lita på människor och var glada! 
 
xoxo

-

Ditt hjärta må va trasigt men det känns så helt för du känner smärtor,

 

För när solen inte skiner mer och regnet bara faller ner då vill jag vara brevid dig. D
u är det finaste som finns, du är det vackraste jag vet. Och när evigheten tagit slut och ingenting är som förut då vill jag hålla din hand, för jag älskar dig även när du hatar mig

-

Jag saknar dig,

Ni vet den där känslan, hålet någonstans i kroppen. Hjärtat blir tyngre och ni tappar all livslust och glädje när ni har saknat något förlänge. De är en plåga. Man plågar sig själv för en känsla som man känner som blir allt värre med tiden. Tiden går så himla mycket saktare. 
Vem saknar du? Vad gör du för att sakna någon mindre? Hur bär du dig åt? Hur kan du försöka må bättre när du saknar någon?
 
Jag saknar min älskade stora syster Hanna. Hon är i USA och har vart där i över ett år och ska bli kvar där ännu ett år. Jag försöker prata med henne på skype ibland med cam på för att kunna ha en konversation medans jag ser henne men ibland är det jobbigt också för de får mig bara och sakna henne ännu mer. Det är verkligen en person som jag saknar att ha i mitt liv, nära till hands dvs. En som förstår en, bra personlighet, peppar en osv. Världens underbaraste människa! Jag hoppas att jag och min familj åker ner till henne under jul och träffar henne. Men jag tror även de kan bli tufft. 
 
Jag rekomenderar att läsa min syster blogg som hon uppdaterar regelbundet. Det är så jäkla roligt och intressant och läsa de hon går igenom och vad hon får vara med om där borta på andra sidan jordklotet typ. 
http://anderssonpavift.blogspot.se/ 
 
Jag får iaf vara nöjd att jag inte saknar någon mer så hårt som jag saknar min syster. Men jag saknar såklart många. Dels folk i dalarna! Men jag åker snart dit så de löser sig! 
 
Jag hatar att sakna. 
 
xoxo
RSS 2.0